Ücretsiz Lingu İngilizce Mentorluk Programı

May 22, 2023
İÇİNDEKİLER
Formu doldur, İngilizce öğrenme serüvenin başlasın!
Aydınlatma metnini kabul ediyorum.
Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

İngilizce öğrenmek isteyenlerin tercih edeceği en doğru yollardan biri olan Lingu, iş hayatı ile odaklı ingilizce öğrenmek isteyenler için harika bir İngilizce öğrenme program ile karşınızda. Üstelik mentorluk programımız tamamen ücretsiz ve sosyal fayda odaklı olacak. Depremden etkilenen katılımcıların başvurularına öncelik verilecektir.  Sen de hem İngilizceni geliştirmek hem de iş İngilizcesi terimlerini uzmanlarından öğrenmek istiyorsan okumaya devam et!

Ücretsiz İngilizce Mentorluk Programında Neler Yapacağız?

Tamamen sosyal fayda odaklı yapılacak ücretsiz İngilizce programında seçilecek mentiler, Türkiye’nin büyük şirketlerinde çalışan gönüllü mentorlar ile 1 ay boyunca sektör odaklı İngilizce pratik yaparak İngilizce seviyelerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Programa katılım kontenjanla sınırlı tutulacak.

Kimler Katılabilir?

Programa İngilizcesini iş hayatı odaklı geliştirmek isteyen 16-25 yaş aralığındaki herkes katılabilir. Başvurularda depremden etkilenen kişilere öncelik verilecektir, hep beraber yaralarımızı sarmak için yanınızdayız.

Katılacak kişilerin ayrıca şu kriterleri sağlamalarını rica ediyoruz:

  • Tüm seanslara katılma sözü
  • Online yapılacak görüşmelere katılabilecek teknik alt yapıyı sağlamak,
  • En azından temel seviyede de olsa karşısındaki kişi ile İngilizce sohbet edebilecek seviyede İngilizce bilgisi. Amacımız bunu yükseltmek.
  • İngilizce öğrenmeye ve iş hayatından insanlar tanımaya hevesli kişiler olmaları
Female financial advisor reviews documents on digital tablet stok fotoğrafı

Görüşmeler Ne Sıklıkla Yapılacak?

Programımız 1 ay sürecek olup, katılımcı ve mentörlerden her hafta 1 saatlik seanslar ile toplam 4 seans ile programı tamamlayacaklar. Katılımcılardan tüp seanslara katılmalarına söz vermelerini istiyoruz.

Görüşmeler Nasıl Yapılacak?

Mentor menti görüşmeleri Google Meet üzerinden gerçekleşecek. Bu sebeple katılımcıların online toplantılara katılmak için gereken cihazlara erişebiliyor olmalarını rica ediyoruz.

Menti - Mentor Eşleşmesi Neye Göre Yapılacak?

Başvurusu kabul edilen kişiler çalışmak istedikleri sektörde çalışan ya da daha önce çalışmış mentorlar ile eşleştirilecek. Eğer mentinin istediği sektörde bi mentor bulunamazsa en yakın sektörde uzman mentor ile eşleştirilecek. Lingu ekibi sizin için en faydalı olacak eşleşmeyi yapacaktır, hiç endişelenmeyin.

Sertifika Alabilecek Miyim?

Evet, programı başarı ile tamamlayan ve 4 görüşmesini de tamamlayan katılımcılara hem Lingu ekip liderinin hem de mentorlerin imzası bulunan, süreci başarıyla tamamladığını belirten sertifika verilecektir.

Nasıl Başvurabilirim?

Başvurularınızı XXXX tarihine kadar aşağıdaki “Başvur” butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Lingu ile iyiliği ve bilgiyi yaymak ve kendini geliştirmek istiyorsan sen de hemen başvur! 

Programı, fayda sağlayacağını düşündüğün arkadaşların ile paylaşırsan çok seviniriz.