İş İngilizcesi: İş Hayatında Başarıyı Arttırmanın Yolları

Jun 20, 2024
İÇİNDEKİLER
Formu doldur, İngilizce öğrenme serüvenin başlasın!
Aydınlatma metnini kabul ediyorum.
Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

İyi bir ingilizcenin işe alımlarda önemli bir kriter olduğunu biliyor muydunuz? Peki şu an yaptığın işi İngilizce yapıyor olsaydın, ne kadar maaş alırdın? İş İngilizcesi, günümüz dünyasında hem başarı hem de işe alım kriterlerinden vazgeçilmez olanı.Uluslararası ilişkilerde, toplantılarda, e-posta yazışmalarında ve daha pek çok alanda etkili iletişim kurmamıza destek oluyor. Peki, iş İngilizcesi nasıl öğrenilir? 

İş İngilizcesi Kurslarıyla Etkili İletişim Becerileri Kazanın

İş İngilizcesi öğrenmenin en etkili yolu, bu konuda uzmanlaşmış kurumlardan destek almaktan geçiyor. Bu kurslar iş dünyasında sıkça kullanılan ifadeleri öğrenmenizi ve kelime dağarcığınızı geliştirmeyi sağlıyor. İş İngilizcesi kalıpları üzerine odaklanarak, iş hayatında karşılaşabileceğiniz durumlar için sizi hazırlar. Türkiye’de bu kategori özelinde eğitim veren çok fazla kurs bulunmuyor.  Ancak Lingu, iş İngilizcesi kursuyla da yanınızda. İş İngilizcesi kursumuz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

İş İngilizcesi Kalıplarını Öğrenin ve Pratik Yapın

İş İngilizcesi kalıplarından bazıları, yazışmalarda, toplantılarda ve sunumlarda kullanılan standart ifadelerdir. Bu kalıpları öğrenmek, iletişiminizi daha akıcı hale getirecek ve iş ortamında daha akıcı konuşabilmenizi sağlayacaktır. Lingu iş İngilizcesi kursuyla beraber, size bu kalıpları öğretirken bolca pratik yapma imkanı da sunar. Çokça kullanılan iş İngilizcesi kelimelerini ve kalıplarını Lingu olarak sizler için derledik, buradan ulaşabilirsiniz.

İş İngilizcesi Kullanarak Kendinizi Geliştirin

İş İngilizcesi öğrenirken, öğrendiklerinizi günlük hayatınızda da kullanmaya çalışın. İş yerindeki uluslararası müşterilerinizle çeviri kullanmadan iletişimde kalmaya gayret edin. İngilizce konuşmanız gereken toplantılarda inisiyatif alın. Pratik yaptıkça, İngilizce ile olan güveniniz ve konuşma beceriniz de artacaktır.

İş İngilizcesi Öğrenme Uygulamalarını Kullanın

İş İngilizcesi öğrenme sürecinizi desteklemek için birçok mobil uygulama mevcut. Aldığınız kursları yanında bu tür uygulamaları da kullanmak öğrenme sürecinizi hızlandıracaktır.  Bu uygulamaları kullanarak, boş zamanlarınızı verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Hangi uygulamanın sizin için daha iyi olacağına karar veremiyorsanız, İngilizce öğrenme uygulamalarının anlatıldığı bu yazıya göz atabilirsiniz. 

İş İngilizcesi, iş dünyasında başarılı olmanın önemli bir parçasıdır. İş İngilizcesi kursları, size iş hayatında başarıyı getirecek iletişim becerilerini kazandırmak için en etkili yoldur. Özellikle iş hayatında İngilizceniz yetersiz olduğu zaman kaçırdığınız fırsatları düşünürseniz bu konuda profesyonelleşmek hem kişisel hem de iş hayatınızda size büyük katkı sunacaktır. 

Lingu’nun iş İngilizcesi kursu ile kendinizin en iyi versiyonuna ulaşın! İş İngilizcenizi geliştirmek için formumuzu doldurun, sizi arayalım! Size en uygun eğitmeni beraber keşfedelim. İngilizce hayallerinize engel olmasın.

Yazılarımızın devamı için mail bültenimize abone olabilir, ayrıca aşağıdaki linkten Lingu ile ücretsiz deneme dersinizi hemen planlayabilirsiniz.

Hemen Ücretsiz Dene: https://www.lingu.com.tr/iletisim

Tekrardan görüşüne kadar kendinize çok iyi bakın. 

Sevgiler,