En İyi Online İngilizce Kursunu Nasıl Seçeriz? (6 Adım)

Jul 12, 2024
İÇİNDEKİLER
Formu doldur, İngilizce öğrenme serüvenin başlasın!
Aydınlatma metnini kabul ediyorum.
Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

Siz de online İngilizce derslerine kaydolmayı mı planlıyorsunuz? Yalnız değilsiniz. British Council'a göre şu anda yaklaşık 1,5 milyar insan İngilizce öğreniyor. İngilizce konuşmayı ve anlamayı öğrenmenin sizi hem akademik hem de kişisel kariyerinizde ileriye taşıyacağı yadsınamaz bir gerçek. Ancak, bu kadar çok çevrimiçi kurs varken doğru olanı nasıl seçersiniz?

Ben Lingu’dan Sena ve birkaç ay önce ben de tam olarak aynı durumdaydım. Bu kadar kurs arasından hangisinin benim için en verimli olacağına karar vermekte zorlanıyordum. Artık benim için en iyi online İngilizce kursunu buldum ve araştırmam süresince dikkat ettiğim önemli noktaları sizlerle de paylaşmak istiyorum. 

İşte online İngilizce kursu seçerken dikkat etmeniz gereken 6 adım:

Yaratıcı ve Etkileyici İçeriklerden Yararlanın

Sıkıcı ve kuru derslerle vakit kaybetmek yerine, ilgi çekici ve etkileyici içeriklere sahip bir kurs seçmeye çalışın. Eğlenceli videolar, interaktif alıştırmalar, gerçek hayattan örnekler ve pratik uygulamalarla desteklenmiş dersler, dil öğrenme sürecinizi daha keyifli hale getirecek ve motivasyonunuzu belirgin ölçüde artıracaktır.

Deneyimli Öğretmenlerle Çalışın

İngilizce öğrenme sürecinizde İyi bir öğretmenin rehberliğinde ilerlemeniz, daha hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmenizi sağlar. Alanında uzman, deneyimli ve öğrencilerini motive eden bir öğretmenle çalışmak, dil becerilerinizi geliştirmenizde size büyük destek sağlayacaktır. Ayrıca, öğretmenlerin sunduğu geri bildirimler, hatalarınızı fark etmenize ve düzeltmenize yardımcı olacaktır. Lingu olarak alanında deneyimli ve CELTA sertifikalı öğretmenlerimizle beraber İngilizce öğrenme deneyiminizi en iyi şekilde planlamak için buradayız. Deneyimli öğretmenlerimizin yanında İngilizce konuşturan teknik olarak da bilinen CLT metodu ile İngilizce öğretiyoruz.

Canlı Dersler ve Birebir İletişime Dikkat Edin

Canlı dersler, dil öğrenme sürecinizi daha etkili hale getirir. Videolu eğitimler yerine özellikle öğretmenlerinizle birebir iletişimde kaldığınız online dersleri tercih etmelisiniz. Bu sayede sorularınıza anında cevaplar alabilir ve daha fazla pratik yapma imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca, zaman zaman diğer öğrencilerle grup derslerinde etkileşimde bulunmak da öğrenme sürecinizi destekleyecektir. İngilizce konuşmanıza destek olan tekniklerden biri ise CLT tekniği, bu teknik sayesinde öğrendiklerinizi kolayca gerçek hayata uyarlayabilirsiniz. Konu hakkında detaylı yazımıza ise buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve Ödeme Seçeneklerini Araştırın

Kaliteli bir eğitim alırken aynı zamanda bütçenizi de düşünmelisiniz. Size uygun fiyatlandırmaya sahip kursları araştırın ve ödeme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, kursun sunduğu ek ödeme seçenekleri ve indirimleri de göz önünde bulundurmak sizin için yararlı olacaktır. Bazı kurslar, aylık veya yıllık abonelik seçenekleri sunarak daha uzun süreli eğitim almak isteyenlere ekonomik avantajlar sağlayabilir. Lingu’nun detaylı fiyat teklifleri ve size sağladığı avantajlar için iletişim formumuzu doldurun, sizi arayalım.

Öğrenci Yorumlarını Değerlendirin

Kurs hakkında önceki öğrencilerin deneyimlerini ve yorumlarını inceleyin. Kursun kalitesi, öğretmenlerin performansı ve kurs içeriği hakkında geri bildirimler, size kurs hakkında daha net bir fikir verecektir. Lingu ile İngilizce öğrenmeye başlayan öğrencilerimizin yorumlarını web sitemiz üzerinden inceleyebilir, eğitime katılmaya karar verdikten sonra kendi sürecinizle alakalı deneyimlerinizi aktarıp Lingu’yu geliştirmemize destek olabilirsiniz. Sitemizde yayınlanacak sonraki yorum belki de seninkidir.

Ücretsiz Deneme Derslerini Keşfedin

Bir kursa kayıt olmadan önce ücretsiz deneme imkanlarından faydalanmayı düşünebilirsiniz. Bu fırsat sayesinde kursun size uygun olup olmadığını test edebilir, kurs içeriğini ve öğretmenleri daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, deneme sürecinde kursun kullanıcı dostu arayüzünü ve teknik altyapısını da değerlendirebilirsiniz. Lingu’nun size sunduğu İngilizce ücretsiz deneme dersini planlamak için hemen formu doldur. İngilizce öğrenmeye bugün başla!

Bu madde ile birlikte yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız, umarım ki kafanızdaki soru işaretlerini silmenize yardımcı olabilmişimdir. Yazılarımızın devamı için mail bültenimize abone olabilir, ayrıca aşağıdaki linkten Lingu ile ücretsiz deneme dersinizi hemen planlayabilirsiniz.

Hemen Ücretsiz Dene: https://www.lingu.com.tr/iletisim

Tekrardan görüşüne kadar kendinize çok iyi bakın. 

Sevgiler,